En İyi Şehir Portalı

    Kent portalları, bulundukları kentin sesini daha büyük kitlelere duyurmak isteyen internet girişimcileri tarafından açılan, o şehirle ilgili her konuda bilgi vermeyi amaçlayan dijital medya sistemleridir.
    Biz de bu yazımızda beğendiğimiz şehir portallarından bir tanesini tanıtalım istedik. İnternette en iyi şehir portalları arasında gösterilen bir site: İzmirde.biz
    İzmir'in en iyi ve en çok kullanılan kent rehberi olma amacıyla 2009 yılında hizmete başlayan sitenin genel koordinatörlüğünü Ertan Kara yapıyor. Faaliyete başladığı günden beri kalitesini sürekli arttıran izmirde.biz, çok kısa süre içinde İzmir'in en iyi şehir portalı olarak anılmaya başladı. Kısa sürede İzmir'in birçok saygıdeğer devlet ve özel kuruluşları tarafından da, internette seslerini duyurmak amacıyla kullanılır ve bu kuruluşlardan, aktivitelerinin duyurulması için istek yapılır hale geldi.
    Site bir kent rehberi olarak işini güzel yapıyor. Çok geniş yelpazede, yoğun içerik sunuyor. İzmir'in ve İzmir'de bulunan binlerce yapının adresleri online haritalarla ve referanslarla veriliyor. Ayrıca İzmir'in o gün için ayrıntılı hava durumu, İzban ve metro kalkış saatleri, toplu ulaşım ile alakalı güncel bilgiler, İzmir ile ilgili her türlü güncel haber, seyahat, konaklama, gezilecek yerler ve bu yerlere alakalı objektif yorumlar sunuluyor. Kısacası hem İzmir'de yaşayanlar için, hem de İzmir'e herhangi bir maksatla kısa süreli uğrayacaklar için çok kullanışlı ve faydalı bir şehir portalı İzmir'de biz.
    İnternetteki şehir portalları arasında da çok saygın bir yeri olan İzmirde.biz kent rehberinin uzun yıllar İzmirlilere hizmet vermesini umuyoruz.

0 yorum: