İngilizce Listening Alıştırmaları

    İngilizce dendi mi, listening mevzusu ayrı bi zordur. İngilizce listening anlamıyorum diyorsanız internette hazırlanmış İngilizce listening ve speaking alıştırmaları, bu zorluğu aşmak hususunda size oldukça yardımcı olabilir. Biz de, listening konusunda size yardımcı olması için İngilizce listening ile ilgili alıştırmalar ve dersler içeren, hatta sadece bu konuyla ilgili olarak hazırlanmış bir site önereceğiz.
    Siteye BURADAN tıklayarak ulaşabilirsiniz. Öncelikle, site çok sade ve çok kullanışlı. Pratikte size büyük kolaylık sağlayacak şekilde dizayn edilmiş. Sitenin ana sayfasında, listening egzersizleri liste halinde alt alta bulunuyor. Listedeki seçeneklerden birine tıkladığınız zaman, o konuyla ilgili menü sayfasına ulaşılıyor. Ve o konuyla ilgili açıklama ve egzersizler karşınıza geliyor.
    Site, görsel açısından pek zengin değil, hatta görsele dair birkaç basit hata da mevcut. Lakin, site amacına oldukça iyi hizmet ediyor. Sitenin sahibi Caroline Brown, kendisi 25 yıldır yetişkin yaş grubundakilere İngilizce öğretiyor. Listening'i iyi geliştirmenin dil öğrenirken çok önemli olduğunu, fakat tekrar edilmesi, periyodik alıştırmalarla pekiştirilmesi gerektiğini, kendisinin de başkalarına bu hususta yardımcı olabilmek için bu siteyi açtığını belirtiyor.
    Kolay gelsin.

2 yorum:

  1. kıyak olmuş.bağandim.

    YanıtlaSil
  2. pek hoş.katkı yapanlara thank you very much a lot too :))

    YanıtlaSil