Speaking Pal Tanıtım

             İngilizce telaffuz konusunda sıkıntı mı çekiyorsunuz? İngilizce derslerinde speaking yaparken herkez size gülüyor mu?  Herkez konuşurken siz rezil olucam korkusu mu taşıyorsunuz? Kendi başınıza ücretsiz kullanabileceğiniz özel öğretmen yardımıyla telaffuzunuzu geliştirebilirsiniz.


             SpeakingPal cep telefonunuzu bir ingilizce öğretmenine dönüştürüyor. Size ise öğretmeninizin verdiği alıştırmaları yapmak düşüyor. Karşınıza çıkan diyaloglarda ki sözcükleri ve cümleleri nasıl telaffuz etmeniz gerektiğini size öğreten ayrıca sizin yaptığınız telaffuzun nasıl olduğunu size gösteren muhteşem bir program.
            Artık boş zamanlarınızı ingilizcenizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Bir kaç dakikanız bile olsa kısa egzersizlerle vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Dünya çapında iki milyar insan SpeakingPal ile İngilizce telafuzunu geliştiriyor.Geride kalmak istemezsiniz, değil mi?
            SpeakingPal sitesinin size sunduğu forum olanağından da yararlanmanızı öneriyorum. Forumda ""Which English do you think is easiest to understand? American? British? Canadian? Other?" gibi fikir alışverişi imkanları bulunmakta. Deneyin. ÜCRETSİZ OLARAK DENEYEBİLİRSİNİZ!!! Bizden söylemesi.

1 yorum: