İngilizce Speaking Alıştırmaları

    Ağustos'taki yazımızda İngilizce speaking alıştırma için Speakingpal adlı uygulamayı önermiştik, lakin internet üzerindeyken speaking ve listening geliştirme için daha pratik ve herkes için kullanılabilir bir site önereceğiz şimdi.
    Önce bir siteyi tanıtalım isterseniz. Siteye BURADAN tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sitenin içerisinde basic düzeyinden en ileri advanced düzeyine kadar İngilizce speaking dersleri ve speaking'inizi geliştirmede yeni stratejiler geliştirmenize yardımcı olacak birçok makale bulunuyor.
    Eğer İngilizce'niz siteyi ana dili üzerinden okumak için yeterli değil ise; siteye girer girmez sağ tarafta bulunan sidebar'dan "select a language" kısmında Türkçe dilini seçerseniz site tamamiyle Türkçe hale geliyor.
    Sitede yeni olduğunuz için, siteyi daha verimli şekilde kullanmak istiyorsanız, yine sağ sidebar'dan kullanım talimatlarına tıklayıp okuyarak başlangıç yapmanızı tavsiye ederiz. Site, diğer bazı siteler gibi üyelik istemiyor. Sitede ders çalışmak için kayıt olmanıza gerek yok. Sitenin İngilizce konuşma dersleri kısmında günlük yaşamda kullanılan İngilizce, iş İngilizcesi dersleri ve İngilizce seyahat dersleri gibi pratik bölümler yer alıyor.
    Eğer, ben İngilizce grameri iyi biliyorum, karşımdaki insanı da gayet iyi anlıyorum, benim tek sorunum akıcı konuşamamak diyorsanız sitenin AKICI KONUŞMAK İÇİN BEŞ KURAL kısmı, yönlendirmeleriyle derdinize deva olacaktır diye umuyoruz.

3 yorum: