Motivasyon Siteleri

    "İnsanlar sürekli motivasyonun devam etmediğinden yakınıyorlar. Banyo ettikten sonraki temizliğimiz de devam etmiyor. Bu nedenledir ki her gün tekrarlanmasını öneriyoruz." - Zig Ziglar.   İki yakın arkadaşın fitness çalışmalarını sürdürürken öncelikle kendi motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla hazırladıkları bir site Believe to Achieve . Site sadece kilo vermek veya fit kalmak noktasında bi motivasyonu hedef almış değil. Hayat yolculuğunuz her ne kulvarda devam ediyorsa, yolculuğunuzda sizi motive edecek, hedeflerinizi yakalamanız için odaklanmanıza yardımcı olacak mesajları vermeyi amaçlıyor. Sitede 1000'den fazla wallpaper mevcut. Herbirinde çok güzel hazırlanmış özlü sözler var. Bakmanızı tavsiye ederiz.
    "You know what a loser is? A real loser is someone who is so afraid of losing that they don't even try."
Gerçek kaybeden kimdir biliyor musun? Kaybeden (ziyanda) o kimseye denir ki; kaybetmekten o kadar korkmaktadır ki, denemeyi bile göze almaz." - Little Miss Sunshine (Küçük Gün Işığım)



Ve bir site daha var ki, yine İngilizce (ne yapalım, internette ne kaliteli içerik varsa çoğunluğu İngilizce'dir; acı ama gerçek), site mindmapinspiration.com bakmanızı tavsiye ediyorum.


 Diğer bir İngilizce motivasyon sitesi bu adreste. Özellikle sitenin içindeki "life lessons" bölümünü dikkatlice okumanızı öneriyorum. Şu söze bayıldım: Always tell an obstacle that you are bigger than it by overcoming it. "Karşılaştığınız bir zorluğa her zaman onu yenerek ondan daha büyük olduğunuzu söyleyin."
Harika, değil mi?
    Bi tane daha: When you get a second chance in life, do not regret, hold it with both bands and make things happen. Nothing is impossible until you decide to stop trying! (Hayatta ikinci bi şansa sahip olduğunuz zaman, eski pişmanlıkları bi yana bırakın, elinizdeki şansa iki elinizle sımsıkı sarılın ve çalışın, siz denemeyi bırakmadığınız sürece hiçbir şey imkansız değildir.)
 
     Zihin haritalarıyla düşünce yapınızı ve davranışlarınızı şekillendirmenizde size yardımcı olabilecek başka bir site de IQ Matrix. Ayrıntılı zihin haritalarıyla, mükemmele yakın açıklamalarıyla çok beğeneceğiniz bi site.Arada sırada okuma vaktinizde blogdaki makalaleri okursanız moralinizi üst düzeyde tutmanızda size yardımcı olacaktır.

1 yorum: